Du paprasti žingsniai turėti krištolo skaidrumo stiklą

Du paprasti žingsniai turėti krištolo skaidrumo stiklą

Viena iš visiems, norintiems pasiekti nepriekaištingą automobilio dažų efektą, žinomų paslapčių – tai poliravimo pastos ir apsauginės dangos naudojimas automobilio priežiūros metu. Tik ar jūs žinojote, kad tie patys metodai gali būti panaudojami, norint turėti ir ilgiau išsaugoti krištolo skaidrumą automobilio stiklą?

Gali skambėti absurdiškai, bet tai – absoliuti tiesa! Pritaikydami vos pora žingsnių, jūs galite pasiekti nepriekaištingus rezultatus. Smarkiai nustebsite pamatę, kaip iš tikro gali atrodyti jūsų automobilio stiklai!

2018 metais Meguiars kompanija automobilio priežiūros entuziastams pasiūlė Perfect Clarity produktų liniją stiklų priežiūrai – poliravimo pastą ir apsauginę dangą. Kiekvieną produktą galima įsigyti atskirai, tačiau naudojami kartu jie parodo stulbinančius rezultatus. Skaitykite toliau, jei norite suprasti, kodėl šias dvi priemones rekomenduojame naudoti drauge.

Meguiars Perfect Clarity stiklo polirolis

Pavadinimas kalba pats už save. Stiklo poriloravimo skystis yra sukurtas tam, kad pašalintų nuo jūsų stiklo nešvarumus ir smulkius įbrėžimus – lygiai taip pat, kaip tai daro standartinis dažų poriloris, naudojamas jūsų automobiliui. Nieko naujo mokytis nereikia – aplikuokite įprastais sukamaisiais judesiais kaip standartinį poliravimo mišinį. Jau po pirmojo naudojimo pastebėsite akivaizdžius rezultatus! Kad jie išliktų ir stiklų ilgiau nepažeistų aplinkos veiksniai, rekomenduojame naudoti apsauginę dangą.

Meguiars Perfect Clarity apsauginė danga

Dažnas daro klaidą galvodamas, kad užtenka langus nupoliruoti. Tikras automobilių entuziastas žino, kad po kiekvieno poliravimo tiesiog privaloma apsauginė danga. Meguiars Perfect Clarity stiklų priežiūros priemonė suteiks nematomą ilgalaikės apsaugos sluoksnį, kuris suteiks ne tik „nematomų valytuvų“ efektą, puikiai atstums vandenį nuo stiklo paviršiaus, bet ir neleis taip lengvai prikibti naujiems nešvarumams.

Jeigu nesijaučiate ypač komfortabiliai vairuodami automobilį per lietų dėl prastesnio matomumo, Meguiars Perfect Clarity apsauginės dangos suteiktą hidrofobinį efektą įvertinsite jau pirmojo važiavimo per liūtį metu. Neabejojame, liksite patenkinti!

Kaip įprasta, daugiau informacijos ir Meguiars Perfect Clarity produktų naudojimo video ir nuotraukas galite rasti mūsų socialinės medijos Facebook ir Instagram paskyrose - @meguiars.lietuva. Ir jeigu pažįstate ką nors, kam atsibodo subraižyti automobilio langai ir prastas matomumas per juos – rekomenduokite išbandyti Meguiars Perfect Clarity produktus!