Kaip išgauti maksimalius rezultatus su Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner ratlankių valikliu?

Kaip išgauti maksimalius rezultatus su Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner ratlankių valikliu?

Anot automobilių entuziastų, ratlankių valymas yra vienas iš labiausiai varginančių ir nuobodžiausių procesų detailingo metu. Stabdžių kaladėlių dulkės, kelio druska, purvas ir daugybė kitų nešvarumų, kurie dar pakaitinami stabdymo metu, valymo procesą smarkiai apsunkina. Dažnai sulaukiame klausimo, ar egzistuoja lengvas būdas nuvalyti ratlankius?

Mūsų atsakymas paprastas – taip, žinoma! Vos prieš kelis metus pristatėme visiškai naują Megiuars Ultimate linijos ratlankių valiklį. Tai yra pats galingiausias ir veiksmingiausias mūsų turėtas valiklis ratlankiams! Jis nereikalauja šveitimo, maišymo su kitais komponentais – nereikia nieko papildomai daryti. Meguiars Ultimate ratlankių valiklio pH subalansuotas, sudėtyje nėra rūgščių, todėl jį galima naudoti visiems ratlankių paviršiams ir dydžiams. Netgi jei ratlankiai įskilę ar dažyti pagal specialų užsakymą, mūsų valiklis yra saugus ir tinkamas naudojimui. Šis valiklis nepakenks apsauginiam keramikos sluoksniui, o tikriems entuziastams, puoselėjantiems stance automobilius, Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner taip pat puikiai tiks, nes nepažeis nupoliruoto aliuminio.

Kad parodytume jums, kaip greitai, lengvai ir efektyviai Meguiars Ultimate ratlankių valiklis veikia, žemiau pateikiame trumpą poros žingsnių gidą maksimaliam rezultatui išgauti. Pažadame, kad net ir tie, kam ratlankių valymo procesas buvo varginantis ir nuobodus, atras jį iš naujo ir Meguiars valiklio nebenorės keisti į nieką.

ŽINGSNIS 1: Purkškite 

Kad pasiektumėte maksimalų rezultatą, rekomenduojame prieš tai nuplauti paviršinį purvą vandens srove. Tiesiog paimkite Meguiars Ultimate ratlankių valiklį, pasukite purkštuko galvutę ir tolygiai nupurkškite valikiu ratlankį. Po 1-2 minučių savo akimis pamatysite, kaip purvas tiesiog nubėga nuo paviršiaus. Valiklio spalva turėtų pakisti ir pasidaryti rausva ar net violetinė – neišsigąskite, tai ženklas, kad valiklio cheminės medžiagos veikia ir kovoja su nešvarumais, nusėdusiais ant ratlankių paviršiaus.

ŽINGSNIS 2: Nuplaukite

Tikrai taip – tiesiog nuplaukite! Paprasta kaip 2x2: užpurkšti, palaukti, nuplauti. Meguiars atliks visą darbą už jus. 

Nesvarbu, ar esate profesionalas, ar entuziastas - Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner bus nepamainomas pagalbininkas automobilio priežiūrai!