Susipažinkite: Meguiars Heavy Duty Multi-Purpose universalus valiklis

Susipažinkite: Meguiars Heavy Duty Multi-Purpose universalus valiklis

Dirbdami Meguiars komandoje mes gaminame didžiulį produktų asortimentą, kuris tinka beveik visiems valymo poreikiams, pradedant nuo konkrečių dažų dangų ir baigiant detalėmis, pavyzdžiui, juodo plastiko apdaila, chromuotais paviršiais ir t.t. Tačiau ne visi automobilių entuziastai nori turėti krūvą priežiūros priemonių. Ką daryti, jei jūsų valymo poreikiams norisi kažko šiek tiek universalesnio? Ką daryti, jei jūs norite turėti vieną produktą, kuris galėtų valyti didžiąją dalį automobilio paviršių?

Tokiems automanams mes turime pritaikę sprendimą – susipažinkite su Meguiars Heavy Duty Multi-Purpose valikliu! Ne veltui šį produktą pavadinome būtent „heavy duty“ (liet. sunkiasvoriu), nes jo daugialypė formulė sukurta taip, kad greitai ir efektyviai pašalintų nešvarumus ir purvą nuo praktiškai VISŲ interjero ir eksterjero paviršių. Ir iš tikro drąsiai sakome VISŲ, turėdami omenyje ne tik automobilio, bet ir kasdienės buities paviršius! Metalas, plastikas, guma, tekstilė, velvetas, kilimai, apmušalai, netgi chromas – šiam valikliui neegzistuoja paviršius, nuo kurio nepavyktų pašalinti purvo.

Nors valiklį galima naudoti visiems paviršiams, norime pasidalinti keletu patarimų, kur jis yra tiesiog nepamainomas: naudokite jį automobilio panelei valyti, taip pat ratų arkoms, variklio komponentams ir ypač padangoms, nes puikiai atkurs pirminę jų išvaizdą, nepažeisdamas gumos. Trumpai tariant, tai yra produktas, kurį kiekvienas privalo turėti savo garaže! Jis bus naudingas tiek tiems, kurie tiesiog nori turėti tvarkingą ir švarią transporto priemonę, tiek užkietėjusiems automobilių (ir ne tik!) entuziastams.

  • Efektyviai ir nepažeisdamas automobilio paviršiaus pašalina nešvarumus.

  • Kokybiškas valymas, kuriam nereikia papildomo dažymo ar balinimo.

  • Tinka visiems – tiek interjero, tiek eksterjero - paviršiams!